Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και διαφόρων χωρών.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2021 βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά. Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, οι εταιρικές στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλειος Δαστεριδης, Διευθύνων Σύμβουλος της DASTERI AE όπου και δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά να βρίσκομαι για άλλη μια χρόνια σε αυτήν την υπέροχη εκδήλωση.

Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλο το team της DASTERI, τη διοίκηση και όλους τους εργαζόμενους, που παρολες τις δυσκολίες και της πολλαπλές κρίσεις παραμένουμε προσηλωμένοι στο δρόμο που έχουμε χαράξει με αποτέλεσμα την συνεχή ανάπτυξη, τη σταθερά αυξανόμενη εξωστρέφεια και τις συνεχείς επενδύσεις της εταιρίας μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας ευημερία, τύχη και υγεία για το νέο έτος.».