Στο κτίριο του Δημαρχείου Ιάσμου, στο γραφείο Δημάρχου, επικυρώθηκε και επίσημα την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00 μ.μ., με την παράλληλη πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου, η έναρξη υλοποίησης της εμβληματικής επένδυσης εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτιστικού συστήματος του Δήμου Ιάσμου.



Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Καδή Ισμέτ, ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «DASTERI SYSTEMS Α.Ε.», κ. Ιωάννης Δαστερίδης, στελέχη της Διοίκησης Ιάσμου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.
Μετά την υπ΄άριθμ. 396/2018 απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο δρόμος για την αναβάθμιση του απαρχαιωμένου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού πλέον ανοίγει, με τις εργασίες τοποθέτησης 1.027 ολοκαίνουργιων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED τελευταίας γενιάς και 3.508 λαμπτήρων στους δρόμους του Καλλικρατικού Δήμου να ξεκινάει άμεσα, εντός των προσεχών ημερών.

Η ενεργειακή και οικονομική εξοικονόμηση, η περιβαλλοντική προστασία, η αισθητική ανάδειξη και αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η αποτροπή της εγκληματικότητας αποτελούν μόνο μερικά εξ αυτών, τα οποία αναμένεται να επιτευχθούν μετά την ολοκλήρωση του έργου, που υπολογίζεται μέχρι το τέλος της Άνοιξης του 2019.